Windows 11 disponibil in toamna lui 2018

[x_text class=”justify-text „]

„Windows 10 este deja perimat.

S-a terminat cu el.

Este momentul cand se lucreaza pentru Windows 11.”

Acestea sunt zvonurile care circula prin ograda Microsoft-ului in Redmond, asa ca Microsoft a decis ca este prea multa bataie de cap si prea multe probleme juridice si tehnice cauzate de aceasta versiune 10 la fel de proasta ca Windows 8.

Potrivit unor surse de rang inalt din cadrul companiei, din cauza multor reclamatii, procese intentate de persoane fizice si juridice contra versiunii de Windows 10, combinate cu portarea multor sisteme in prea-gratisul si eficientul Ubuntu, lucruri care au cam zdruncinat puternic imperiul Microsoft, sefii au decis ca este momentul pentru o versiune mult mai aproape de indragitul Windows7, insa cu caracteristici de recunoastere vocala, touch-screen si elemente de inteligenta artificiala intuitiva.
Asa incat Windows 10 va fi ucis ca si alte versiuni proaste ca WindowsMe,  Vista si Windows8 in favoarea unui nou sistem de operare numit… Windows 11.

O voce de director de marketing si programare, ascunsa sub pseudonimul Will Grates a declarat:

“Am crezut ca Windows 10 va fi un mare castigator al luptei sistemelor de operare si va fi mult mai longeviv decat WindowsXP. Din nefericire, utilizatorii de Windows nu au fost de acord si aici vorbesc de clienti precum guverne si institutii publice nationale in toata lumea, pentru ca oamenii de rand nu ne intereseaza prea mult, 95% dintre ei fiind obisnuiti cu produsele Microsoft piratate si descarcate gratuit. Astfel, din aprilie 2016 lucram intens la noua versiune de Windows 11. Care va fi cu mult mai buna decat Windows 10 doar pentru ca este Windows 11. Fiind o versiune cu numar impar la fel ca si XP(5) si Windows 7 suntem convinsi ca va fi la fel de apreciata. Si nu vom mai porni de la arhitectura de design a lui Windows 10, vom remodela versiunea de Windows 7 care stim cat de fiabila si indragita a fost si inca este.”

Detalii despre Windows 11 sunt momentan foarte putine si vin doar de la cateva persoane din interiorul Microsoft, acestia riscand foarte mult cu pierderea locului de munca si mai ales din punct de vedere juridic.
Mai multe detalii vor fi disponibile in urmatoarele 3 luni.

[/x_text]