Web Design Targoviste

web-design-ploiesti

Web Design Targoviste
0748378321 Experti programare site-uri web din 1995Linndows Software Romania Web Design

Realizare de Site-uri web complexe, aplicatii web personalizate, magazine online la cheie, tehnologii HTML5 si CSS3.
Cu tehnologii moderne de tip CSS-sprites, incarcari asynchron si cu atribute evenimente DOM, realizam site-uri cu inteligenta cvasi-artificiala pentru a reduce la nanosecunde timpul de incarcare al site-ului si a-i conferi responsivitate. Experienta in domeniul webdesign de peste 25 de ani si cu peste 500.000 de aplicatii, site-uri si magazine online realizate. Platforme moderne PHP de dezvoltare utilizate pentru constructia site-urilor: Yii phpFramework, CMS (Magento, WP, OC, Drupal) si ZendFramework2.

Web Design Targoviste
0748378321 Experti programare site-uri web din 1995Linndows Software Romania Web Design

De ce nu trebuie sa te zgarcesti cand vrei sa faci un site web afacerii tale?

Apeland la servicii foarte ieftine in promovarea afacerii tale in mediul online, iti creezi singur viitoare probleme cu costuri exagerate de publicitate in Facebook, in Google si in Bing.

Foarte multi clienti refuza serviciile unor programatori web din motive de costuri ce par mari la o prima vedere, pierzand un detaliu foarte important: viitorul succesului firmei lor.

Presupunem ca un manager cu o firma de servicii si bunuri isi doreste un site web de prezentare. Dupa ce studiaza cateva oferte venite de la agentiile de design si programare web decide ca tarifele cerute de aceste agentii sunt exagerate si apeleaza la un portal online de facut site-uri WYSIWYG (What-You-See-Is-What-You-Get= ce vezi aia primesti) in genul 1si1 sau chiar autohtonul r0mtelec0m. De retinut ca mai exista si ”amatorii-pirati”, persoane fara cunostinte IT sau programare, dar care iti fac un site de mantuiala la 100 de lei, maxim 300 de lei, fara garantie, contract sau factura. Ei sunt mai periculosi, putand sa iti ruineze afacerea, prin vanzarea site-ului catre concurenta sau chiar distrugerea lui in favoarea concurentei.
Costul este mult sub ce au cerut agentiile de web design, undeva la maximum 20 de euro/an. Bucuros isi pune secretara sau pe cineva care stie un pic de msWord sa ii faca site-ul si dupa 2-3 zile este bucurosul posesor al unui site web ieftin ca o pereche de slapi.
Dupa 10 zile descopera cu uimire ca site-ul sau nu il poate gasi Google nici daca ii introduce adresa web in casuta de cautare.
Disperat ca nu poate fi gasit de clienti un amic ii spune sa isi faca publicitate prin Google Adwords, o platforma de publicitate a lui Google prin care site-ul sau sa fie primul in cautari. Se pune managerul nostru pe treaba si descarca din contul personal o suma de 100 de lei pentru publicitate pe Google. Ca sa fie mai bine, stiind de FacebookAds, isi pune publicitate si pe Facebook cu alti 100 de Lei. Dupa 2 zile vede ca banii s-au epuizat si rezultate nu prea sunt…. Ce este de facut?
Ambitios, pune la bataie de data aceasta 1500 de lei in fiecare platforma de publicitate. Dupa 5 zile de fericire ca este primul in Google, se intristeaza vazand cum soldul este epuizat. Iar mai incarca acel cont cu inca 3000 de lei…si asa mai departe.
Aceasta este zgarcenia in a apela la profesionisti.

Cand site-ul este bine construit de la bun inceput, el nu mai are nevoie de publicitate, urca singur si ramane acolo unde a urcat, fara costuri aditionale.