web design ploiesti

web design ploiesti

ieftin, de calitate, executie rapida

cu factura si cu garantie

Prezenta online este esentiala in dezvoltarea unei afaceri, iar un site web profesional constituie un instrument eficient de promovare a produselor sau serviciilor dumneavoastra in intreaga lume.

LinndowsSoftware prin webdesign.decomiri.ro va pune la dispozitie experienta acumulata in sute de proiecte, majoritatea realizate in colaborare cu agentii de publicitate importante pentru firme multinationale.

Oferim servicii complete de programare web, implementare si intretinere a site-urilor web la cele mai inalte standarde de calitate. De asemenea va putem ajuta in multe alte situatii, de la simpla prelucrare a unor imagini pana la realizarea de prezentari multimedia complexe, cu animatie si sunet.

Proiectare »
Proiectarea este o etapa determinanta in dezvoltarea unei aplicatii web.

Implementare »
Experienta noastra in dezvoltarea de site-uri web ne permite sa implementam diverse tipuri de programe internet, folosind cele mai noi tehnologii si standarde de implementare.

Intretinere »
Va oferim un pachet complet de servicii de intretinere atat pentru site-urile web realizate de noi cat si pentru site-uri deja existente.

Suntem o echipa 100% romaneasca, ce aduna specialisti in programare web, design grafic, SEO si marketing online intr-un proiect care a reusit sa ofere sutelor de companii cu care am lucrat o prezenta online de succses.

IT Linndows s-a nascut inainte de vremurile crizei economice si a crescut pe piata intelegand legea de aur din orice industrie: eficienta si performanta, calitate dar si grija fata de costuri!

Daca ai aflat de noi, trebuie sa stii ca te putem ajuta cu urmatoarele servicii integrate:

  • Web design, creare site web si magazine online, totul personalizat, full administrabil, original si autentic;
  • Servicii de promovare site, marketing online si optimizare SEO;
  • Programare web, implementare si management baze de date, design si grafica web;
  • Albume si cataloage digitale, bannere, logo-uri si alte elemente de identitate vizuala;
  • Rebranding complet de companii – cu o echipa creativa de graficieni profesionisti;
  • Aplicatii web, implementare si dezvoltare de panouri de administrare site (CMS);
  • Animatii flash, prezentari interactive, prelucrare fotografii digitale, grafica vectoriala, design de cataloage, mape si pliante;
  • Servicii de intretinere completa pe baza de abonament pentru site-uri web si magazine virtuale.