Aplicatii personalizate pentru afacerea ta online

Ai o firma de distributie?

sau

Ai o afacere bazata pe formulare si multe dosare?

Probabil iti doresti o organizare completa a tuturor hartiilor tale, a dosarelor tale, eficienta online si promtitudine instantanee a rezultatelor comenzilor din compania ta.

Cum ar fi daca ai avea si posibilitatea sa nu depinzi de calculatoarele din firma ta, dar in acelasi timp sa ai parte de securitate totala asupra bazei tale de clienti, furnizori si produse?

Aplicatiile oferite de noi se adreseaza unui segment larg din piata IMM-urilor din Romania.

Te regasesti in situatia de mai jos?

Am o firma de distributie alimente si ma pierd in atatea hartii de completat. Mi-ar place sa pot sa stiu in timp real status-ul comenzilor preluate de agentii mei de vanzari, ar fi extraordinar sa imi pot cauta clientii online de acasa sau de la orice PC/telefon/tableta situatia unui client. Ar fi excelent pentru agentii mei de vanzari sa poata sa aiba o aplicatie gen formular online pe smart-phone-ul lor prin care sa faca toate comenzile pe care eu sa le vizualizez in timp real.

daca ti se potriveste situatia de mai sus sau esti cu afacerea intr-o situatie asemanatoare te invitam sa ne contactezi  ca sa discutam detaliile unei aplicatii personalizate pentru afacerea ta.

Iata mai jos un exemplu al unui formular usor de completat oriunde si de pe orice dispozitiv conectat la internet.

thsa3

Telefon de contact: 0748-378-321

E-mail: moroyanu@gmail.com