Suntem o echipa de specialisti in IT, echipa fiind formata doar din ingineri IT cu o inalta pregatire universitara la Universitatea Petrol si Gaze din Ploiesti.

Cateva cuvinte despre echipa noastra de Web Design din Ploiesti.

Specialisti in crearea de software pentru piata IT din Romania si din strainatate,   echipa noastra din Ploiesti Web Design asigura servicii de calitate, rapide si eficiente, avand un portofoliu consistent de clienti importanti.

Deja suntem un reper pe piata IT  din Muntenia inca din 2004, urmarind constant excelenta serviciilor furnizate, extinzandu-si reteaua de noi parteneri si cautand constant noi oportunitati.

Incepand cu 2004, echipa noastra de Web Design raspunde provocarilor lansate de marile site-uri ale agentiilor concurente de Web Design, realizand proiecte de succes in parteneriat cu numeroase companii nationale si internationale, multe din aceste proiecte constituind baza unor parteneriate de lunga durata.

Odata cu aparitia atat a framework-urilor cat si a diferitelor platforme cerute de piata, inginerii nostrii IT si-au aratat interesul fata de aceste noi tehnologii, realizand, inca de la inceput, proiecte pe diferite platforme precum Drupal, OpenCart, PrestaSHOP, Magento, Joomla, WordPress, dar si framework-uri PHP ca Smarty, Zend, CakePHP, CodeIgniter si Symfony.

Linndows Software Framework inseamna o echipa de ingineri IT cu multa experienta, inseamna portofoliu, atentie la detalii, promptitudine si seriozitate.

webdesigneri

Cu o experienta de peste 6 ani, in care am realizat impecabil mai mult de 600 de proiecte diferite, suntem o echipa profesionista de Web Design, ce dezvolta software si aplicatii web, avand sedii in Targoviste,Buzau, Brasov si Ploiesti. Probabil ca ati auzit despre multe astfel de firme web design sau agentii web, asa ca ceea ce dorim noi sa vedeti nu este firma, ci echipa din spatele ei.

in toti anii acestia, am avut de-a face cu foarte multi clienti pretentiosi si credem ca am implinit visul lor, mai exact am transpus cu succes afacerile / imaginea lor in mediul online. Ceea ce ne recomanda cu adevarat este faptul ca mereu am gasit solutia optima, atunci cand vine vorba de buget, pentru ca si noi am pornit odata de jos.

Avem experienta, punem pasiune, suntem dinamici si plini de elan, dar stim ca lucrurile bune si de calitate nu se obtin peste noapte. Ne-am aliat si am infiintat o echipa profesionista de Web Design din dorinta de a oferi servicii de web design, creare site web, creare magazin online, promovare site si optimizare SEO. Dar nu orice tip de servicii, ci de cea mai buna calitate, pentru orice tip de client.

Online Marketing & Search Engine Optimisation (SEO)

Datorita mediului online mereu dinamic si imprevizibil, trebuie sa recunoastem faptul ca, nu mereu lucrurile au mers perfect din prima, asa cum si-au dorit clientii, insa datorita experientei noastre ca o echipa profesionista de Web Design, mereu am reusit sa remediem rapid orice problema, finalul fiind mereu fericit.

Ce stim sa facem cel mai bine?

• Web DesignCreare site web si Magazine online – toate realizate profesional si original

• Oferim servicii de Promovare Site si Optimizare SEO

• Programare web, implementare baza de date si design grafica web

• Albume digitale, cataloage online, bannere, design logo si alte elemente grafice

• Rebranding companii

• Aplicatii web, dezvoltare panouri de administrare site (CMS)

• Animatii Flash – prezentari interactive

• Prelucrare fotografii digitale, creare sigle, mape pliante si grafica vectoriala

• Abonamente intretinere website-uri si magazine virtuale (administrare produse, oferte, clienti)

Pentru a va face o idee despre o parte din proiectele finalizate pana in prezent, fie ca vorbim de magazine online complexe sau doar de site-uri web de prezentare, va invitam sa aruncati o privire pe portofoliul web design cat si pe testimonialele clientilor nostri !


 ***

Vrei un magazin online?

Il facem in cateva zile… la un pret de la 1200 Lei

***

***

Aveti deja un site si vreti sa il modernizati, sa il refaceti sau sa il modificati?

Preturi de la 500 Lei!

***

ths provita 02
01  petpr
10004
 10003b nety  10002