Realizare Magazin online Ploiesti

Echipa noastra de specialisti web design ofera clientilor servicii de implementare si dezvoltare de module si teme pentru diferite platforme precum: PrestaShop, Magento dar si platforme dezvoltate pe diferite framework-uri precum: Smarty, Zend, CakePHP si Symfony.

targoviste

Echipa noastra de specialisti web design este cea mai performanta din Romania cu cele mai mici tarife la realizarea de magazine online. Pretul ,calitatea si costurile unui magazin online sunt unele dintre cele mai mari necunoscute la agentiile de webdesign care lucreaza pe platforme de ecommerce.
Certificarea echipei ca specialisti in programare web si in design inseamna multe ore de pregatire, examene si training-uri specifice oferite de Universitatile din Ploiesti si Cluj.

Astfel, avem posibilitatea de a oferi clientilor dezvoltarea de magazine online complexe cu aplicatii si functii customizate la cerere.
Echipa echipa noastra de specialisti web design cuprinde si un departament de grafica menit sa conceapa magazinului online o grafica unica si atractiva, adaptata domeniului in care va activa afacerea dumneavoastra online. Design-ul este un aspect important de la care porneste constructia magazinului online.

Design-ul logo-ului, coloristica magazinului, modul de aranjare al elementelor grafice, formatul magazinului au un rol primordial in conversia unui vizitator in cumparator.
Un design curat, o navigare intuitiva va permite clientului sa ajunga rapid la informatia dorita si elimina posibilele neclaritati ce pot aparea si-l pot determina sa returneze produsele comandate.
Reusita unui magazin online se datoreaza si vizibilitatii acestuia in randul publicului tinta. Nu este suficient sa avem un design bun si sa vindem produse de calitate, este necesar sa ne asiguram ca are un trafic bun, care vine din partea clientilor pe care ii vizam.
Traficul unui magazin online se castiga printr-o promovare constanta. Caile de promovare sunt diverse:
1. Optimizarea in motoarele de cautare
2. Promovarea prin anunturi sponsorizate la Google-Google Adwords
3. Publicarea de articole in forumuri sau portaluri de specialitate cu link catre magazinul online
4. Promovare pe retelele de socializare
5. Campanii de e-mail marketing
6. Vanzari promotionale precum: oferte speciale, reduceri, cupoane, concursuri etc.
7. Promovarea produselor pe alte site-uri, cum ar fi portalurile (shopmania), site-uri de comparatii de preturi (compari.ro, price.ro) si site-urile de licitatii (ocazii.ro)
8. Promovarea prin canale offline: publicitate in mass media, anunturi pe panouri publicitare, postere, pliante, impartirea de carti de vizita la anumite evenimente si nu numai, etc.
Crearea unui magazin online dureaza in medie 25 de zile lucratoare dar durata de realizare poate fi si de cateva luni in functie de complexitatea si functionalizatile solicitate de client.
Costul realizarii magazinului online depinde de platforma pe care va fi construit magazinul, de design, de numarul de produse, de modulele si functionalitatile dorite etc. Astfel costul unui magazin online personalizat complet, cu gestionarea si intretinerea lui, poate fi maximum de 1500 de lei lunar in baza unui contract ferm de colaborare pe minimum 12 luni.

Puteti insa alege oricare din pachetele noastre standard afisate mai jos.